Conditii de utilizare

Informatii despre noi

ELEGANT-N LTD
BG130799177

Adresa: Novi Iskar, Bulgaria


Numar de contact - 0371 78 29 78, 0799 340 540
Email - limaled.romania@gmail.com
Site- www.limaled.ro

Cum sa platiti?
- prin transfer bancar
- ramburs
Toate preturile afisate pe site sunt cu TVA inclus.
Livrarea are pret fix de 9.90 lei.
Toate comenzile se expediaza dupa confirmarea lor telefonica. Termenul de livrare este 2-3 zile lucratoare. Comenzile care nu sunt confirmate nu se expediaza.

In UE, pentru contractele incheiate incepand cu 13 iunie 2014, aveti la dispozitie 14 zile pentru a anula achizitiile efectuate online sau altundeva decat in magazine.Această perioadă de reflecție expiră după 14 zile de la primirea produselor. Daca perioada de reflectie expira intr-o zi nelucratoare, termenul este prelungit pana in urmatoarea zi lucratoare.Puteti anula comanda din orice motiv, chiar si pentru simplul fapt ca v-ati razgandit.Pentru a va exercita dreptul de retragere, trebuie sa ii comunicati comerciantului, fara echivoc, decizia dumneavoastra.
In caz de returnare a marfii costurile de transport vor fi suportate integral de cumparator conform tarifelor de curierat. Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original si in aceeasi stare in care l-a primit. Returnarea banii tot se intampla in termen de 14 zile lucratoare dupa primirea inapoi a produselor.

Toate produsele noastre au garantie de 3 ani, care nu exclude cea legala de conformitate de 2 ani cu exceptia produselor a caror durata medie de utilizare este mai mica decat 3 ani.

Toate datele personale furnizate de dvs.la momentul înregistrarii pe site sunt necesare si vor fi folosite exclusiv in scopul furnizarii serviciilor comandate (confirmarea comenzilor, notificari, expedierea facturilor). Ele nu vor fi sub nici o forma trasmise tertilor sau folosite in alte scopuri.

Toate nemultumirile legate de serviciile noastre puteti sa ne trimiteti la email: limaled.romania@gmail.com In termen de 3 zile lucratoare o sa primiti un raspuns.

Inapoi
Copyright © 2022