Livrare & Reclamatii

Livrare

Livrare la adresa cu pret fix – 9.90 lei

Livrare gratuita peste 250 lei.

Toate comenzile plasate se vor expedia prin firma de curierat dupa confirmarea telefonica.Termenul de livrare este 2-3 zile lucratoare.
Comenzile facute dupa ora 16.00 vor fi confirmate telefonic si expediate ziua urmatoare. Comenzile facute vineri dupa ora 16.00 vor fi confirmate telefonic si expediate luni.

Garantie si Reclamatii

Garantia produselor noastre este 3 ani.Aceasta nu exclude cea legala de conformitate de 2 ani.
Garantia de 3 ani nu este valabila in cazul produselor a caror durata medie de utilizare este mai mica decat termenul acesta ca:Baterii, Lampi fluorescente, lampi halogene,lampi cu incandescenta etc.

Garantia nu este valabila in cazul produselor cu corpuri lovite, defecte mecanice etc..

Produsele achizitionate pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la achizitonarea lor. Daca produsul comandat se dovedeste a avea o defectiune tehnica sau este deteriorat in timpul transportului, costul de transport pentru returnare va fi suportat de Limaled. Daca motivul returnarii este unul personal, clientul va alege firma de curierat prin intermediul careia va face returul iar costul de transport va fi achitat integral de acesta. In ambele situatii rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de pana la 15 zile calendaristice de la retur. Pentru solicitari de retur, este necesar sa ne contactati telefonic la unul din numerele afisate pe site.

Reclamatiа trebuie fi insotita de un document (original sau copie) - certificat de garantie, factura, bon fiscal/chitanta.

Orice reparare sau inlocuire a produselor va fi facuta in cadrul unei perioade rezonabile de timp (nu mai mult decat 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului). In cazul cand produsul nu poate fi reparat si nu este disponibil deja pentru a fi inlocuit cu un nou, clientul are dreptul sa-l inlocuiasca cu un alt produs sau poate solicita returnarea banii.
Inapoi
Copyright © 2022